Abonnementsformules voor ondernemingen

De ervaring leert dat kleine en middelgrote ondernemingen dikwijls een drempel ervaren om zich bij de dagelijkse bedrijfsvoering op juridisch vlak te laten adviseren door een expert.  Vaak wordt deze stap pas gezet wanneer het kalf al half verdronken is.  Een proactief advies, door een huisadvocaat die met één been in uw onderneming staat, is daarom van cruciaal belang.

 

Ook wil u als ondernemer uw advocatenkosten op voorhand kunnen inschatten en budgetteren.  Met onze abonnementsformules bent u verzekerd van juridische ondersteuning voor een vaste prijs per jaar.  Lees meer. 

Tarieven ereloon en onkosten

Duidelijke afspraken, zonder verrassingen.

Wij leggen u steeds duidelijk uit hoe onze erelonen en onkosten worden berekend en tegen welke tarieven, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Op onze ereloonstaten vindt u een uitgebreid detail van onze prestaties.

Een eerste vrijblijvend consult van max. 30 min kost € 50,00 (excl. BTW). Het tarief van het ereloon voor de behandeling van uw dossier wordt besproken tijdens dit eerste contact zodat u duidelijk weet waar u aan toe bent. Onze gedetailleerde algemene voorwaarden en tarieven vindt u hier.

Offerte

Indien u dit wenst, maken wij een gedetailleerde offerte, zodat u op voorhand de vaste prijs van uw procedure kent. Duidelijker kan niet.

 
Incasso

Krijg waar u recht op heeft!

Lees meer op onze incassopagina